Korte broeken weer aangevuld.
Persoonlijke service
Bereikbaar via Whatsapp
ondertussen 50 jaar Centrum Den Bosch

Verzenden & retourneren

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 kalenderdagen de tijd om de artikelen te retourneren zonder opgaaf van reden. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. Wij verzoeken u de retournering aan de maken door op onderstaande link te klikken, of in uw account via de webshop. Aangemelde retourzendingen dienen binnen 14 kalenderdagen te worden teruggestuurd.

Je kunt op de pakbon of dmv een email aangeven of je wilt ruilen of geld teruggestort wilt.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Terugzenden kan altijd. Je hoeft niet te wachten op reactie van ons.

 

KLIK HIER OM EEN RETOUR AAN TE MAKEN

 

 

Indien u een artikel wenst te ruilen voor iets anders of een andere maat dan kunt u dit in de e-mail vermelden.Zodra wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk de ruiling op onze kosten naar u verzenden.

 

Retouradres:

Yankee supply
Orthenstraat 302
5211SX ’s-Hertogenbosch
 

Wij verzoeken u bij retourneren het volgende in acht te nemen:

  • De artikelen dienen bij yankeesupply.nl gekocht te zijn
    de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn, passen mag natuurlijk wel indien redelijker wijs mogelijk dienen de artikelen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje. Wanneer de labels in de weg zitten tijdens het passen heeft u het recht om deze te verwijderen.
  • De artikelen dienen in de originele verpakking en met een degelijke verpakking teruggestuurd te worden, indien redelijker wijs mogelijk.
  • Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. (De kosten voor onvoldoende gefrankeerde retour zendingen zullen worden verrekend met het terug te storten bedrag). Vermeldt duidelijk uw naam en adres op het retourpakket. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.
  • Het retour te ontvangen bedrag (aankoopbedrag inclusief verzendkosten voor de heenzending) zal zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat u de artikelen terug stuurt en door ons zijn ontvangen.
  • IK HEB ITEMS GERETOURNEERD, MOET IK NU ALSNOG VERZENDKOSTEN BETALEN?

    Je betaalt bij een bestelling boven de € 50,- geen verzendkosten. Als je bestelling na het retourneren minder dan €50,- bedraagt, worden er verzendkosten van €5.00 in rekening gebracht. Retourneer je jouw gehele bestelling? Dan worden de verzendkosten altijd teruggestort.

 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.


Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden (levertijd daags erna) , al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wanneer goederen niet netjes en onnodig gekreukt, vervuild worden geretourneerd rekenen wij minimaal vijf euro herstelkosten en zullen volgende orders niet aannemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Wij betalen verzending in NL vanaf

Al vanaf €50,00

14-dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Meer dan 45 jaar ervaring

Een begrip in Den Bosch

Persoonlijke service

Vaste contactpersonen

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

momenteel uitverkocht

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.