Gratis verzenden in NL vanaf €50,-
Persoonlijke service
40 jaar ervaring
Winkel in Den Bosch

Schoenen


Filters

Blackstone 520 S3/H Zwart werkschoenen

Deze allround werkschoenen van Blackstone zijn S3 goedgekeurd hebben een stalen neus en tussenzool. De sterkste en duurzaamste voor de bouwsector, beveiliging, agrarische sector en de scheepvaart.

Blackstone 530 Black S3 Werkschoenen met Kruipneus

Deze stevige Blackstone 530 schoenen zijn extreem stevige S3 werkschoenen voorzien van een kruipneus en anti-slip zool, ideaal voor de bouw!

Bata Originele Legerkisten M90 / M400

Originele Legerkist M90 / M400 zoals gebruikt in het Nederlandse leger en staan voor langdurige kwaliteit.

Dickies Workwear Medway SS S3 BT Werkschoenen Zwart

Dickies Workwear staat voor kwaliteit en duurzaamheid, zo ook deze Medway S3 goedgekeurde werkschoenen. een robuuste werkschoen ideaal voor de bouwsector, techniek en de agrarische sector.

Dickies Workwear Medway SS S3 BT Werkschoenen Bruin

Dickies Workwear staat voor kwaliteit en duurzaamheid, zo ook deze Medway S3 goedgekeurde werkschoenen. een robuuste werkschoen ideaal voor de bouwsector, techniek en de agrarische sector.

Dickies Workwear Davant Boot S3 werkschoenen

Dickies Workwear staat voor kwaliteit en duurzaamheid, zo ook deze Davant S3 goedgekeurde werkschoenen. een robuuste werkschoen ideaal voor de bouwsector, techniek en de agrarische sector.

Dickies Workwear Canton Boot Werkschoen SB-P

Dickies Workwear staat voor kwaliteit en duurzaamheid, zo ook deze Canton SB-P goedgekeurde werkschoenen. een robuuste werkschoen ideaal voor de bouwsector, techniek en de agrarische sector.

Dickies Workwear Gironde Trainer S3 werkschoenen

Dickies Workwear staat voor kwaliteit en duurzaamheid, zo ook deze Gironde S3 goedgekeurde werkschoenen. een robuuste werkschoen ideaal voor de bouwsector, techniek en de agrarische sector.

Magnum Boots Viper Pro 8.0 SZ Black schoenen kisten met rits

Magnum Boots zijn bij uitstek de meest populaire schoenen in de beveiliging en tactische wereld. Deze Viper Pro's zijn voorzien van een rits aan de zijkant.

Magnum Boots Viper Pro 8.0 Leather WP waterdichte kisten schoenen

Magnum Boots zijn bij uitstek de meest populaire schoenen in de beveiliging en tactische wereld. Deze Viper Pro's zijn 100% waterdicht.

Magnum Boots Stealth Force 8.0 Leather CT CP S3 Veiligheidsschoenen

Magnum Boots zijn bij uitstek de meest populaire schoenen in de beveiliging en tactische wereld. Deze Stealth Force boots zijn voorzien van een S3 veiligheidskeuring.

Magnum Boots Classic werkschoenen / beveiligingsschoenen

Magnum Boots zijn bij uitstek de meest populaire schoenen in de beveiliging en tactische wereld. Deze Classic is lichtgewicht en voordelig!

Magnum Boots Schoenveters (op maat te maken)

Deze schoenveters zijn geschikt voor allerlei soorten kisten doordat ze makkelijk op maat te maken zijn, deze veters zijn extra sterk!

Gratis verzending in Nederland

Al vanaf €50,00

14-dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Meer dan 40 jaar ervaring

Een begrip in Den Bosch

Persoonlijke service

Vaste contactpersonen

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

momenteel uitverkocht

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.